15 Mayıs 2016 Pazar

Ankarayı nasıl sevebiliriz?


    Ankarayı nasıl sevebiliriz? Çok zor bir soru bu biliyorum. Pek çok defa ben de kafa yordum bu sorunun cevabını bulabilmek için. Fakat doğru yanıtı buldum mu? Zannımca evet.
    Zordur Ankarayı sevmek. Hem de çok zor. Pek çok  yerini gezebilirsiniz, fakat hiçbir yeri sizi tatmin etmeyecektir, emin olabilirsiniz. Şayet Ankara'da bir sevdiğiniz varsa bu şehri sevebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte yaşadığınız anılarınız sizi belki bu şehre karşı ısıtacaktır.  Belki Kızılay'da 
ilk kez buluştuğunuz heykelin önü, belki Tunalı, belki de bitmek tükenmek bilmeyen avm lerden biri bile sizin için güzel anılar barındırabilir.
    Peki bunların hepsi için elzem olan şey ise bir sevdiğinizin bu farklı şehirde bulunması gerekliliğidir. Peki yoksa ne yapacaksınız? Size tavsiyem en kısa mesafede nefes alabileceğiniz bir yerlere lafın gelişi kaçmanızdır. Akıl sağlınız için böylesi daha iyi olacaktır :)
      Yani zordur bu şehir, bombalar patlar, boktan yere ölürsün. Canın sıkılınca gidebileceğin bir denizi yahut yeşil alanı yoktur, otobana çıkarsın arabaları sayarsın. Bok gibi paran olsa bile gittiğin bütün mekanlar bir süre sonra canını sıkacaktır. Vesselam millet bu şehirde sadece aşka tutunarak yaşayabilirsiniz, bu sebeple zordur Ankara...
      







Hiç yorum yok :

Yorum Gönder